سیستم صوت هوشمند

سیستم صوت هوشمند


سیستم صوتی هوشمند ساختمان چیست؟

طراحی سیستم صوتی خانگی در حقیقت یک سیستم مرکزی برای مدیریت، کنترل، تنظیم و مرتبط ساختن مجموعه سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای صوتی و تصویری خانه است. به کمک سیستم صوتی هوشمند خانگی، می‌توان موسیقی و انواع فایل‌ها صوتی را میان دستگاه‌های مختلفی مثل تلویزیون، ضبط صوت، باندها و اسپیکرها، لپتاپ و گوشی موبایل به اشتراک گذاشت. علاوه بر این، سیستم صوتی هوشمند خانگی، امکان کنترل و تنظیم از راه دور این فایل‌های صوتی را از طریق اپلیکیشن موبایل یا نرم‌افزار کامپیوتری فراهم می‌سازد.


انواع روش‌های طراحی و اجرای سیستم صوتی هوشمند خانگی

به طور کلی، سیستم صوت هوشمند خانه را به دو شیوه مختلف می‌توان طراحی کرد. انتخاب بهترین سیستم امنیتی منزل میان این دو روش به عوامل مختلفی مثل شرایط خانه (جنس دیوارها و فضای در دسترس) و بودجه کاربران بستگی دارد. در ادامه هر یک از این دو روش را معرفی می‌کنیم.


روش اول: سیستم صوتی سقفی خانگی

در روش اول کنترل هوشمند سيستمهای صوتی و تصویری برای طراحی سیستم صوتی سقفی خانگی، چهار بلندگو وجود دارند که یکی از آن‌ها وظیفه کنترل باقی بلندگوها را به عهده دارد. در این روش، از یک بلندگوی سقفی که مجهز به آمپلی‌فایر است استفاده می‌شود. این نوع خاص از بلندگو، که بلندگوی مستر نامیده می‌شود، قابلیت اتصال به سه بلندگوی کمکی را دارد.

برای نصب سیستم صوتی سقفی خانگی، باید یک لایه کناف روی سقف خانه کار شود. پس از آن، بخش‌های مشخص شده در این کناف با گردبر برش داده می‌شوند تا بتوانید فاز و نول را به آداپتور بلندگوی مستر وصل کنید. این سیستم صوتی سقفی خانگی، از طریق بلوتوث و وای فای، یا به کمک یک کابل AUX قابل استفاده است. کافی است با گوشی موبایل خود به بلوتوث سیستم صوتی سقفی خانگی وصل شوید و فایل صوتی موردنظرتان را پلی کنید.

یکی از ایرادات این روش این است که قابلیت اتصال یو‌اس‌بی یا مموری‌کارت ندارد و صرفا با روش‌های گفته شده قابل استفاده است. اما این ایراد در مقابل مزایای این روش مانند عدم نیاز به خراب‌کردن دیوارها، سیم‌کشی‌های زیاد و دست‌وپاگیر، قابلیت اجرا در فضاهای مختلف در زمان کوتاه، چندان به چشم نمی‌آید.


روش دوم: آمپلی‌فایر دیواری هوشمند

در روش دوم طراحی سیستم صوت هوشمند خانگی از یک آمپلی‌فایر دیواری که به صورت توکار نصب می‌شود استفاده می‌کنند. آمپلی‌فایرهای دیواری تنوع زیادی دارند و در انواع رنگ‌ها و طرح‌ها تولید می‌شوند. شما می‌توانید آمپلی‌فایر مورد نظر خودتان را بر اساس ویژگی‌هایی مثل ابعاد و نوع صفحه نمایش (لمسی و غیرلمسی) انتخاب کنید و از طراح یا اپراتور نصب کننده بخواهید که آن را به صورت توکار (مانند کلید یا پریز برق) نصب کند.

آمپلی‌فایرهای دیواری مزایای زیادی دارند. به طور مثال، این آمپلی‌فایرها بر اساس توان خروجی بین دو تا چهار خروجی دارند، دارای ریموت قابل استفاده برای کنترل از راه دور هستند، و صفحه نمایش آن‌ها می‌تواند تمام رنگی، لمسی یا غیر لمسی، با قابلیت پخش ویدیو کلیپ یا بدون این قابلیت باشد. همچنین، این آمپلی‌فایرها قابلیت اتصال به کابل AUX را دارند اما اغلب کاربران ترجیح می‌دهند از اتصال بلوتوث دستگاه استفاده کنند.

مهم‌ترین ویژگی این آمپلی‌فایرها سناریو پذیری آن‌هاست. به این معنا که، شما می‌توانید برای زمان، نوع و ترتیب پخش فایل‌های صوتی، و حتی برای خاموش و روشن شدن دستگاه برنامه‌ریزی کنید. به این ترتیب، سیستم صوت هوشمند خانگی در ساعت مشخصی روشن می‌شود، راس ساعت تعیین شده فایل مورد نظر شما را پخش می‌کند و در زمان مقرر فایل را متوقف کرده یا دستگاه را خاموش می‌کند.


سیستم صوتی مرکزی خانه

تا همین ده سال پیش، تنها راه دسترسی به یک سیستم صوتی پیشرفته این بود که ساختمان شما مجهز به فضایی مثل اتاق کنفرانس یا آمفی‌تئاتر باشد. در این صورت، می‌توانستید باندها و دستگاه‌های بزرگ و جاگیر که تنظیم آن‌ها کار هر کسی نبود را در این مکان نصب کنید و در یک مکان عمومی، از موسیقی لذت ببرید. داشتن سیستم صوتی خانگی یک رویا به حساب می‌آمد. اما امروزه، به لطف سیستم صوتی مرکزی خانه و هوشمند سازی خانه های قدیمی ، می‌توانید آمپلی‌فایرهای کوچک و ظریف که قابلیت‌های شگفت‌آوری دارند را به صورت توکار یا دیواری در خانه خود نصب کنید و از حقیقی شدن این رویا لذت ببرید.

این سیستم، تمام قابلیت‌های پخش فایل صوتی (مثل پخش با اتصال به خروجی‌های مختلف، توقف، عقب و جلو کردن و غیره) و تنظیم فایل صوتی (مثل حالت سینما، عوض کردن بیس صدا، کم و زیاد شدن عمق و اکو و موارد دیگر) را دارد. با استفاده از سیستم صوتی مرکزی خانه، شما می‌توانید به کمک یک ریموت یا اپلیکیشن موبایل، صداهای موجود در تمام بخش‌های خانه را کنترل کنید.


مزایا و معایب انواع سیستم های صوتی هوشمند خانگی

انواع سیستم‌های صوتی هوشمند خانگی مزایا و معایبی دارند که به شرح زیر است:

مزایای سیستم صوتی مرکزی خانه

پخش و تنظیم موزیک با کنترل از راه دور

قابلیت سناریو نویسی و تنظیمات پیش‌فرض

قابلیت اتصال به بلوتوث یا وای‌فای

قابلیت اتصال با کابل AUX

سیم‌کشی توکار که مانع از شلوغ شدن فضا می‌شود

پوشش‌دهی فضایی با مساحت بیشتر

صدای یکدست و یکپارچه از تمام بلندگوها

اشغال کردن فضای کمتر

قابلیت انتقال آرشیو فایل‌های صوتی به سیستم

قابلیت سیستم اخطارهای امنیتی

قابلیت هماهنگ شدن با سیستم نورپردازی هوشمند

معایب سیستم صوتی مرکزی خانه

ضرورت استفاده از کناف یا سقف کاذب که ممکن است زیبایی فضا را خراب کند یا محل لانه کردن جانوران موذی شود

نداشتن قابلیت اتصال به مموری‌کارت یا یو‌اس‌بی (در بعضی پنل‌ها)

ضرورت لوله‌گذاری برای قوطی مخصوص سیستم صوت هوشمند دیواری


خرید سیستم صوتی خانه هوشمند

برای خرید سیستم صوت خانه هوشمند و کنترل سیستم های صوتی و تصویری  باید قبل از هر چیز به قدرت آمپلی‌فایر دقت کنید. هر چقدر توان و قدرت سیستم صوتی هوشمند خانگی بیشتر باشد، صدایی تولیدی کیفیت بیشتر و نویز کمتری خواهد داشت. ضمن این که با افزایش قدرت آمپلی‌فایر، میزان قطع و وصلی صدا نیز کاهش می‌یابد. اگر به دنبال قدرت صدای بسیار زیادی هستید، بهتر است به جای خرید چند آمپلی فایر به سراغ خرید یک آمپلی‌فایر پر قدرت دیواری یا سقفی بروید که چند خروجی دارد. به این ترتیب، قیمت تمام شده سیستم صوتی نیز کاهش می‌یابد.

شرکت‌های زیادی در عرصه فروش سیستم صوتی خانه هوشمند فعالیت می‌کنند. شما می‌توانید پنل‌های موسیقی با ابعاد و قدرت مختلفی را انتخاب کنید. دو دسته کلی پنل‌های صوتی دیواری عبارتند از پنل‌های کوچک و پنل‌های متوسط و بزرگ. شما می‌توانید انواع مدل‌های هر دسته را به همراه ویژگی‌ها و قیمت آن‌ها، در فروشگاه‌های آنلاین بررسی کرده و سپس برای خرید مدل موردنظر اقدام کنید.


قیمت سیستم صوتی هوشمند خانگی

همانطور که گفتیم سیستم صوت هوشمند ساختمان انواع مختلفی دارد. قیمت سیستم صوتی هوشمند خانگی به عوامل مختلف مثل ابعاد بلندگوها، نوع بلندگو (مستر یا کمکی)، نوع آمپلی‌فایر (سقفی یا دیواری)، داشتن قابلیت‌های مثل اتصال بلوتوث یا وای‌فای یا هر دو، قدرت، وایرلس یا باسیم بودن سیستم و موارد دیگر بستگی دارد. اما به طور کلی قیمت این آمپلی‌فایرها از چهار میلیون تومان و قیمت بلندگوها از یک میلیون تومان شروع می‌شود و هرچقدر کیفیت و قابلیت آن‌ها بیشتر باشد، قیمت نیز افزایش می‌یابد.

نکته مهم بعدی که باید در نظر بگیرید هزینه نصب سیستم صوت هوشمند خانگی است. بسته به فضایی که دارید و سختی انجام کار و همچنین ابعاد سیستم صوتی، این هزینه می‌تواند مقادیر متفاوتی باشد. برای اطلاع از حدود هزینه می‌توانید با کارشناسان نصب سیستم صوت هوشمند تماس بگیرید.


لیست سیستم صوتی هوشمند در ساختمان

همان طور که گفتیم سیستم های صوتی هوشمند ساختمان با پنل‌های کوچک، متوسط و بزرگ تولید می‌شوند. در ادامه به معرفی هر یک از این پنل‌های می‌پردازیم.


پنل‌های صوتی کوچک

پنل‌های کوچک سیستم صوتی هوشمند ساختمان، به طور معمول به عنوان پنل موسیقی استفاده می‌شوند. این پنل‌ها در انواع لمسی و غیر لمسی تولید می‌شوند و تنوع زیادی در مدل نمایشگر آن‌ها وجود دارد. ابعاد این پنل‌ها حدود سه اینچ یعنی 7 تا 8 سانتی‌متر است. پنل‌های کوچک به کمک ریموت یا اپلیکیشن قابلیت کنترل از راه دور دارند و از طریق بلوتوث یا AUX به تلویزیون، لپتاپ و سایر دستگاه‌ها وصل می‌شوند.

این پنل‌ها توان خروجی بین بیست تا صد وات دارند و دو تا چهار بلندگو به آن‌ها وصل می‌شود. البته، شما می‌توانید با اضافه کردن آمپلی‌فایر به سیستم صوتی، تعداد بلندگوها را افزایش دهید. برخی از مدل‌های پنل کوچک قابلیت اتصال به یو‌اس‌بی، جک 3.5 میلی‌متری و مموری‌کارت را نیز دارند.

صفحه نمایش پنل‌های کوچک به انواع رنگی تمام لمسی، رنگی با کلیدهای لمسی، ساده با کلیدهای مکانیکی، تک‌رنگ با کلیدهای لمسی و بدون نمایشگر تقسیم می‌شوند. همچنین، پنل‌های کوچک سیستم صوتی هوشمند ساختمان قابلیت پخش رادیو، تقویم و ساعت نیز دارند.


پنل‌های متوسط و بزرگ

ویژگی اصلی پنل‌های متوسط و بزرگ این است که آن‌ها عموما مجهز به سیستم عامل اندروید هستند. یعنی، از این پنل‌ها می‌توان به عنوان پنل موسیقی، سینما خانگی، و سیستم هوشمند مرکزی برای تمام وسایل الکترونیکی خانه استفاده کرد.

ابعاد پنل‌های متوسط بین پنج تا هفت اینچ و ابعاد پنل‌های بزرگ بین نه تا ده اینچ است. این پنل‌های سیستم صوتی هوشمند ساختمان، قابلیت پخش فایل‌ها تصویری و ویدیو روی تلویزیون را دارند و خروجی HDMI و TFCard و Audio Outputرا نیز پشتیبانی می‌کنند. ویژگی‌های دیگر پنل‌های متوسط و بزرگ مانند پنل‌های کوچک است و همه آن‌ها قابلیت اتصال با بلوتوث و وای‌فای و کابل AUX و تقویم و ساعت و غیره را دارند.

این پنل‌های سیستم صوتی هوشمند ساختمان، پردازنده بسیار قوی چهار هسته‌ای، و امکان کنترل سیستم‌های هوشمند دیگر مثل دوربین‌های مداربسته را دارند. توان خروجی آمپلی‌فایر آن‌ها حدود چهارصد وات است و قابلیت اتصال به چهار تا شانزده بلندگو را دارند. اجرای سناریوهای پیش‌فرض، ویژگی دیگر این پنل‌هاست.


سیستم صوت هوشمند و نکات آن

سیستم صوت هوشمند که یکی از انواع آن سیستم صوتی سقف خانگی است، یکی از وسایلی است که در سال‌های اخیر تحت تاثیر پیشرفت تکنولوژی قرار گرفته و به دسته وسایل هوشمند اضافه شده. سیستم صوت هوشمند یکی از مهم‌ترین بخش‌های هر خانه است که می‌‌تواند به نوعی سرزندگی و امید را به خانه اضافه کند. پخش کردن موزیک در تنهایی، آشپزی کردن هنگام شنیدن موسیقی و ... تنها بخشی از تجاربی هستند که به وسیله موسیقی می‌توانند چنین عمیق و لذت‌بخش شوند.همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالعه کنترل هوشمند سيستمهای صوتی و تصویری بپردازید.

سیستم صوت هوشمند چیست؟

سیستم صوت هوشمند یک سیستم پیشرفته است که با استفاده از فناوری‌های هوشمند و اینترنت اشیاء (IoT)، قابلیت کنترل و مدیریت صوت در فضاهای مختلف را فراهم می‌کند. با سیستم صوت هوشمند، می‌توانید از طریق دستگاه‌های مختلفی مانند تلفن همراه، تبلت، کامپیوتر و یا کنترلر‌های خاص، صدا را در فضاهای مختلف به صورت هوشمند کنترل کنید.


امکانات سیستم صوتی ساختمان

برخی از امکانات سیستم صوتی ساختمان به شرح زیرند:
سیستم صوتی ساختمان می‌تواند به عنوان سیستم پخش موسیقی استفاده شود.
سیستم صوتی ساختمان می‌تواند به عنوان سیستم صوتی کنفرانس ساختمان استفاده شود.
سیستم صوتی ساختمان می‌تواند به عنوان سیستم اعلام حریق استفاده شود.
سیستم صوتی ساختمان می‌تواند به عنوان سیستم پیام رسانی استفاده شود.
سیستم صوتی ساختمان می‌تواند به عنوان سیستم تحریک صوتی استفاده شود.
سیستم صوتی ساختمان به عنوان یک سیستم تعاملی در یک واحد استفاده شود.
سیستم صوتی ساختمان به عنوان سیستم امنیتی خانه استفاده می‌شود.
به طور کلی سیستم صوتی ساختمان می‌تواند کاربردهای مختلفی هم از نظر امنیتی و هم تفریحی داشته باشد.

مزایای سیستم صوتی مرکزی خانه

در این بخش، برخی از مزایای سیستم صوتی مرکزی خانه را مرور می‌کنیم:
سیستم صوتی مرکزی خانه باعث ایجاد یک تجربه هماهنگ و جذاب برای کاربران ساختمان می‌شود.
یکی از مزایای سیستم صوتی مرکزی خانه روحیه دادن به اعضای واحد‌های مختلف ساختمان است.
امکان پخش اعلامیه ها و پیام های صوتی در سراسر ساختمان برای هشدارها یا اطلاع‌رسانی از دیگر مزایای سیستم صوتی مرکزی خانه است.
قابلیت اتصال به سیستم های امنیتی و آژیر آتش‌نشانی به منظور هشدار در مواقع اضطراری نیز از مزایای سیستم صوتی مرکزی خانه محسوب می‌شود.
امکان پخش موسیقی و فیلم از هر نقطه خانه به وسیله تلفن همراه هوشمند، از مزایای سیستم صوتی مرکزی خانه است.
یکی از مزیت‌های سیستم صوتی مرکزی خانه ، حذف نویز و استفاده از آمپلی‌فایر است.
حذف کنترلرها از مهم‌ترین فواید سیستم صوتی مرکزی خانه است.
آخرین مزیت سیستم صوتی مرکزی خانه عبارت است از همگام‌سازی با سایر وسایل هوشمند خانه.
سیستم صوتی مرکزی خانه می‌تواند مزایای مختلف را در اختیار ساکنین خانه قرار دهد.

طرح و منظر مفتخر است تا تمام اطلاعات مورد نیاز هوشمند سازی خانه را در اختیار شما قرار دهد.


سیستم صوتی سقف خانگی چه مزایا و معایبی دارد؟

سیستم صوتی سقف خانگی یکی از انواع سیستم صوت هوشمند است که مانند هر دستگاه هوشمند دیگری مزایا و معایب خودش را دارد.
مزایای سیستم صوتی سقف خانگی به شرح زیر هستند:
سیستم صوتی سقف خانگی زیبایی خاصی به دکوراسیون داخلی می‌دهد.
سیستم صوتی سقف خانگی توزیع صدای خوبی دارد.
سیستم صوتی سقف خانگی امکان کنترل آسان وسایل هوشمند را فراهم می‌کند.
معایب سیستم صوتی سقف خانگی به مانند زیر است:
یکی از معایب سیستم صوتی سقف خانگی قیمت بالای آن است.
یکی از معایب سیستم صوتی سقف خانگی تاثیر آن بر روی دکوراسیون داخلی است.
یکی از معایب سیستم صوتی سقف خانگی محدودیت در انتخاب محل نصب است.  

سوالات متداول درباره سیستم های صوتی هوشمند خانگی

در این بخش از مطلب قصد داریم برخی از سوالات پرتکرار شما را پاسخ دهیم تا بتوانید انتخاب خوبی از بین سیستم های صوتی هوشمند خانگی داشته باشید.
سیستم های صوتی هوشمند خانگی چه مزایایی دارد؟
سیستم های صوتی هوشمند به شما امکاناتی مانند کم و زیاد کردن صدا با دستورات صوتی، کنترل دمای خانه و باز و بسته کردن درب‌ها را می‌دهد.
سیستم های صوتی هوشمند خانگی چه امکاناتی دارد؟
سیستم های صوتی هوشمند خامگی امکان روشن و خاموش کردن دستگاه‌های هوشمند را می‌دهد. موارد زیر از دیگر امکانات این سیستم است:
سیستم های صوتی هوشمند خانگی امکان پخش موسیقی را می‌دهد
سیستم های صوتی هوشمند خانگی امکان دریافت اطلاعاتی مانند وضعیت آب‌وهوا را می‌دهد
سیستم های صوتی هوشمند خانگی امکان دریافت تماس‌های صوتی را می‌دهد
سیستم های صوتی هوشمند خانگی امکان کنترل کردن دوربین‌های مداربسته را می‌دهد
آیا سیستم های صوتی هوشمند خانگی با وسایل هوشمند دیگر هماهنگ است؟
بله شما می‌توانید سیستم صوت هوشمند خانه‌تان را به اکثر وسایل‌های هوشمند هماهنگ یا اصطلاحا Sync کنید.

اگر به دنبال کسب اطلاعات و یا خرید تاچ پنل austrum  هستید با کارشناسان ما تماس بگیرید.


فروش سیستم صوتی خانه هوشمند

فروش سیستم صوتی خانه هوشمند امکانات و مزایای زیادی در اختیار اهالی یک ساختمان قرار می‌دهد. این سیستم می‌تواند امنیت، امکانات تفریحی و کاربردی مختلفی را فراهم کند. فروش سیستم صوتی خانه هوشمند به کاربران این امکان را می‌دهد که دستگاه‌های زیر را کنترل کنند:
فروش سیستم صوتی خانه هوشمند امکان کنترل دستگاه‌های روشنایی هوشمند را می‌دهد.
فروش سیستم صوتی خانه هوشمند امکان کنترل دستگاه‌های تهویه هوشمند را می‌دهد.
فروش سیستم صوتی خانه هوشمند امکان کنترل تلوزیون‌های هوشمند را می‌دهد.
فروش سیستم صوتی خانه هوشمند امکان کنترل دوربین‌های مداربسته را می‌دهد.
فروش سیستم صوتی خانه هوشمند امکان کنترل درب و پنجره‌های هوشمند را می‌دهد.
فروش سیستم صوتی خانه هوشمند امکان کنترل درب‌های گاراژ را می‌دهد.
فروش سیستم صوتی خانه هوشمند امکان کنترل کردن سیستم امنیتی خانه را می‌دهد.
اگر به دنبال یک سیستم صوت هوشمند با کیفیت برای ساختمان خود هستید، می‌‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. نیرو‌های ما آماده هستند که انواع سیستم صوت هوشمند را به شما معرفی کنند تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.



GET IN TOUCH

از ما مشاوره بگیرید