روشنایی هوشمند

روشنایی هوشمند


سیستم های روشنایی هوشمند ساختمان

روشنایی نقش مهمی را در زیرساخت ساختمان ایفا می‌کند. با پیشرفت در فناوری و محصولات خانه هوشمند ، بهره‌وری انرژی و کنترل روشنایی آسان‌تر از همیشه شده است و روشنایی هوشمند به شکل گستره‌ای توسعه پیدا کرده است.


تاریخچه طراحی سیستم روشنایی هوشمند

داستان سیستم های روشنایی هوشمند ساختمان، در دهه 1950 به وسیله یک فیزیکدان جوان به نام «جوئل اسپیرا» آغاز شد. اسپیرا که تازه از دانشگاه پردو فارغ‌التحصیل شده بود، در جایی مشغول به کار بود که وظیفه داشت یک ماشه قابل اعتماد برای کلاهک‌های هسته‌ای تاکتیکی بسازد. تحقیقات او شامل دستگاهی به نام «تریستور»، که یک نیمه هادی جامد است، می‌شد. جوئل متوجه شد که این دستگاه، می‌تواند شدت نور را نیز تغییر دهد.

اسپیرا روش‌هایی را آزمایش کرد که در آن، این دستگاه می‌توانست نور لامپ‌های معمولی را کم کند و شبیه لامپ‌هایی که در صحنه تئاتر بودند عمل کند. او با این کار، چراغ‌های معمولی را برای ایجاد حالت رمانتیک در مهمانی‌های شام تغییر داد و پایه‌ای را برای طراحی سیستم روشنایی هوشمند بنیان‌گزاری کرد.

فناوری کاهش نور روی صحنه‌های تئاتر، از دستگاهی به نام رئوستات استفاده می‌کرد که به‌کار بردن آن در خارج از صحنه بسیار گران بود. رئوستات انرژی الکتریکی را جذب می‌کند و آن را به جای نور به گرما تبدیل می‌کند. اما تریستور راهی مقرون‌به‌صرفه‌تر برای کم‌نور کردن لامپ‌ها ارائه می‌دهد. این دستگاه جریان الکتریکی را به جای جذب آن، قطع می‌کند. تریستور یک مزیت اضافی نیز دارد: لامپ‌ها دوام بیشتری پیدا می‌کنند و برق کمتری مصرف می‌شود.

این کشف منجر به اختراع دیمر و تولد صنعت مدرن طراحی سیستم روشنایی هوشمند شد. به دنبال دیمرها، سایر دستگاه‌های صرفه جویی در انرژی تولید شدند که نه تنها کارایی را افزایش می‌دادند، بلکه همان‌طور که در این مقاله خواهید دید، ساختمان‌ها را برای ساکنان خود ایمن‌تر و راحت‌تر می‌کنند. امروزه، سیستم های روشنایی هوشمند ساختمان، عملاً در هر ساختمان تجاری ضروری است و در حال توسعه به ساختمان‌های مسکونی می‌باشد.


چرا لازم است سیستم روشنایی هوشمند را در ساختمان خود نصب کنیم؟

یکی از بزرگ‌ترین حوزه‌های مصرف انرژی در هر ساختمان، سیستم روشنایی و سیستم هوشمند برق ساختمان است. این می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر هزینه‌های عملیاتی و در نتیجه رفاه مالی کسب و کارها و افراد ساکن در ساختمان داشته باشد. با این حال، پیامدهای بزرگتری نیز دارد. طبق تحقیقات آژانس بین المللی انرژی، تقاضا برای انرژی در فضاهای بسته، تا سال 2050 تا 50 درصد افزایش خواهد یافت، مگر این‌که اقدامات خاصی برای بهبود کارایی انجام شود. سیستم روشنایی اتوماتیک فرصتی استثنایی برای کاهش تقاضای انرژی و به حداقل رساندن اثرات زیست‌محیطی ساختمان‌ها است.

تخمین زده می‌شود که سیستم روشنایی هوشمند با کنترل‌های پیشرفته و سیستم مدیریت روشنایی مبتنی بر وب، می‌تواند مصرف انرژی را تا 60 درصد کاهش دهد.


چگونگی کنترل روشنایی در خانه هوشمند

پلتفرم‌های اینترنت اشیا مانند Enlighted، کنترل‌های روشنایی را ارائه می‌کنند که ساختمان را قادر می‌سازد الگوهای اشغال (occupancy patterns) را حس کند و هوشمندتر شود. اگر درست متوجه نشدید که درباره چه چیزی صحبت می‌کنیم، نگران نشوید و به توضیحات زیر دقت کنید.

کنترل سراسری نور با سیستم هوشمند


پلتفرم‌های اینترنت اشیا و الگوهای اشغال چیست؟

پلتفرم‌های اینترنت اشیا، متشکل از دستگاه‌های وصل به هم، ماشین‌های مکانیکی و دیجیتال، اشیاء، حیوانات یا افراد است که با شناسه‌های منحصربه‌فرد (UID) و توانایی انتقال داده‌ها از طریق شبکه، بدون نیاز به انسان، به تعامل با انسان یا با کامپیوتر می‌پردازند. این سیستم‌ها نقش مهمی در سیستم های روشنایی هوشمند ساختمان دارند. آنها در حقیقت اطلاعات را از سنسورهای مختلف موجود در محل (سنسور نور، حرکت، صدا و...) جمع آوری کرده و بر اساس آن نتیجه می‌گیرند که چطور عمل کنند. کنترل روشنایی در خانه هوشمند با استفاده از آنها صورت می‌گیرد.

این پلتفرم‌ها، به عنوان وسیله اعمال نسل جدید کنترل روشنایی در خانه هوشمند، دارای سنسورهای هوشمند کوچکی هستند که می‌تواند در وسایل روشنایی و جاهای دیگر نصب شود. این سنسورها می‌تواند حرکت، مصرف انرژی، نور و دما محیط را ردیابی کنند (به عبارت دیگر بر اشغال نظارت کنند و الگوهای اشغال را دریابند). سپس به عنوان یک چراغ بلوتوث عمل کنند و اطلاعات را به مرکز پلتفرم ارسال کنند. بر اساس این اطلاعات، سیستم روشنایی هوشمند، نور را تنظیم می‌کند.

جدا از مزیت آشکار صرفه‌جویی در مصرف انرژی، نظارت بر اشغال، ویژگی‌های بیشتری را در کنترل روشنایی در خانه هوشمند ارائه می‌دهد.

اگر هر منبع نور در ساختمان شما دارای حسگر باشد، داده‌های گرفته شده می‌تواند به مدیران ساختمان کمک کند تا تصمیمات هوشمندانه‌تری بگیرند. داده‌های حاصل از حرکت می‌تواند نشان دهد که هر چند وقت یک‌بار از یک فضا استفاده می‌شود و چگونه نور و دمای محیط در طول روز تغییر می‌کند. این به هوشمندتر شدن سیستم های روشنایی هوشمند ساختمان کمک می‌کند.


پلتفرم اینترنت اشیا

درحالی‌که نرم‌افزار اتوماسیون ساختمان (BAS) به مدیران تاسیسات توانایی کنترل روشنایی در خانه هوشمند را می‌دهد، سیستم روشنایی اتوماتیک اختصاصی در هر خانه نیز امکان کم و زیاد کردن نور و «برداشت نور روز» یا Daylight harvesting را امکان‌پذیر می‌کنند؛ سیستمی که خاموش کردن چراغ‌های نزدیک به پنجره را زمانی که نور بیرون به اندازه کافی زیاد باشد، فراهم می‌کند. این‌ها رایج‌ترین سیستم‌های روشنایی هوشمند ساختمان هستند که نور در ساختمان‌ها را برای صرفه جویی در انرژی مدیریت می‌کنند.

علاوه بر این‌ها، دلیل قانع کننده دیگری برای نصب یک سیستم روشنایی هوشمند وجود دارد: آسایش بیشتر ساکنان


سیستم روشنایی اتوماتیک

درحالی‌که اکثر صاحبان ساختمان برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها، طراحی سیستم روشنایی هوشمند را انجام می‌دهند، این فناوری همچنین می‌تواند سطح سلامت افراد را در ساختمان ارتقا دهد. سیستم های روشنایی هوشمند ساختمان از حسگرهای اینترنت اشیا و تجزیه و تحلیل پیشرفته برای تنظیم خودکار سطوح روشنایی استفاده می‌کنند. این کار سبب می‌شود که آنها بتوانند روشنایی سالم با توجه به ترجیحات افراد، عبور و مرور، در دسترس بودن نور روز و سایر عوامل را ارائه دهند. محققان دریافته‌اند که این تنظیمات، می‌تواند بر سلامت انسان تاثیر بگذارد.

به عنوان مثال در شرایطی که نور چشم را بزند، احتمالاً منجر به خستگی چشم می‌شود که می‌تواند باعث سردرد، مشکلات تمرکز و تاری دید شود.

نوری که با زمان روز هماهنگ نیست (نورهای روشن در نیمه شب، نور ضعیف در وسط روز) می‌تواند ریتم شبانه‌روزی شما را مختل کند. اختلال ریتم شبانه روزی با مجموعه‌ای از عوارض سلامتی از جمله اختلالات خواب، اختلالات خلقی، اختلالات متابولیک، عملکرد ضعیف سیستم ایمنی و حتی سرطان همراه است؛ چیزی که طراحی سیستم روشنایی هوشمند جلوی آن را می‌گیرد.

نور ضعیف همچنین می‌تواند منجر به خطرات ایمنی، ایجاد حوادث، کاهش بهره‌وری و تأثیر بر کیفیت کار شود؛ به خصوص زمانی که یک کار به دقت نیاز دارد.

این فقط سطح نور نیست که مهم است. نوع لامپ مورد استفاده در سیستم روشنایی هوشمند نیز مهم است. مطالعه‌ای در سال 2008 انجام شد، تخمین زد که نور فلورسنت می‌تواند باعث ایجاد مشکلات سلامتی در 12 تا 14 درصد از جمعیت جهان شود؛ مشکلاتی از جمله تهوع، ADD/ADHD، نارساخوانی، استرس و میگرن. این امر به ویژه در میان کارکنان در ساختمان‌های اداری رایج است.

طراحی سیستم روشنایی هوشمند کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که روشنایی برای محیط زیست مناسب است، به نیازهای متغیر ساکنان پاسخ می‌دهد و سلامتی آنها را به خطر نمی‌اندازد.

با همه این‌ها نقش روشنایی در یک ساختمان هوشمند، نباید به همین جا (صرفه جویی در انرژی و ایجاد راحتی برای ساکنین) ختم شود. اما سیستم روشنایی اتوماتیک، علاوه بر صرفه‌جویی در انرژی و ایجاد آسایش، چه مزایای دیگری می‌تواند به همراه داشته باشد؟


کنترل روشنایی در خانه هوشمند


ردیابی وسایل مختلف

برخی از سیستم های روشنایی هوشمند ساختمان، می‌تواند به ردیابی حرکت اشیا یا افراد در یک فضا کمک کند. این کار با استفاده از فرستنده‌های بلوتوث تعبیه‌شده در کنترل‌های روشنایی هوشمند انجام می‌شود. در محیط‌هایی مانند بیمارستان‌ها، کارکنان پرستاری گاهی بخش زیادی از زمان خود را صرف جستجو برای پیدا کردن تجهیزات مختلف می‌کنند. این سنسورهای تعبیه شده در سیستم های روشنایی هوشمند ساختمان، کمک می‌کنند که پرستاران بتوانند محل آنها را به راحتی بیایند.


ارائه راه حل‌هایی برای کاهش COVID

شاید به نظرتان عجیب باشد که تجهیزات خانه هوشمند در سیستم روشنایی هوشمند چه ربطی به کنترل همه‌گیری COVID می‌تواند داشته باشد. اما جالب است بدانید که مزایای طراحی سیستم روشنایی هوشمند، فقط کنترل روشنایی نیست. بلکه این سیستم‌ها، امکانات جانبی منحصر به فردی را ارائه می‌کنند که فراتر از کنترل روشنایی در خانه هوشمند است. یکی از این امکانات، به کنترل همه‌گیری کرونا مربوط می‌شود.

طراحی سیستم روشنایی هوشمند کمک می‌کند که افراد بدون این‌که با هم مواجه شوند، در ساختمان به عبور و مرور بپردازند. سیستم روشنایی هوشمند با تجزیه و تحلیل الگوهای حرکتی، مناطق پر ازدحام یا مسیرهایی را که اغلب استفاده می‌شوند را نشان می‌دهد. همچنین سیستم روشنایی اتوماتیک، می‌تواند ردیابی تماس را برای ردیابی افراد آلوده، به صورت ناشناس فعال کند. به این معنا که اگر آزمایش یکی از افراد داخل ساختمان مثبت باشد، سیستم تمام افرادی را که فرد آلوده با آنها در تماس بوده است، ردیابی می‌کند و سپس هشدارهایی را برای آنها ارسال می‌کند تا آنها را از خطر احتمالی مطلع کند.


تعمیر و نگهداری از ساختمان

سنسورهای نصب شده در طراحی سیستم روشنایی هوشمند، با ردیابی میزان اشغال می‌تواند در هزینه خدمات نظافت صرفه‌جویی کند. به جای تمیز کردن تمام میزها در یک زمان مشخص، داده‌های جمع‌آوری شده از چراغ‌های ساختمان، می‌تواند به کارکنان سرایداری اطلاع دهد که چه میزها یا مناطقی باید تمیز شوند. این را می‌توان برای سرویس‌های بهداشتی نیز اعمال کرد. ارسال هشدار برای تمیز کردن، پس از تعداد معینی از استفاده، کمک زیادی به صرفه‌جویی در مواد مصرفی می‌کند.


ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون

ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون، یکی از جدیدترین آپشن‌های پکیج هوشمندسازی خانه محسوب می‌گردد.

نور، قدرت تنظیم صحنه را دارد. نور گرم و آرام می‌تواند فورا احساسی صمیمی ایجاد کند. نور روشن می‌تواند به تمرکز شما کمک کند. و تغییر رنگ‌های مداوم، می‌تواند فضای خوبی برای مهمانی فراهم کند. لازم نیست نور ثابت باشد. نورپردازی همگام‌سازی یا واکنشی می‌تواند اثر موسیقی را تقویت کند، به اثرگذاری فیلم پخش شده کمک کند، و بازی بازیگر را به دل بیننده بنشاند. ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون در سال‌های اخیر به طور قابل توجهی هوشمندتر شده است. شکل‌ها و انواع بیشتری پیدا کرده و بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر از همیشه شده است. از پانل‌ها گرفته تا نوارهای نور، لامپ‌ها تا میله‌های نور، همه این‌ها عناصر ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون هستند.

علاوه بر این‌که می‌توانید به شکل اختصاصی از یک مجری برای ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون دعوت به عمل بیاورید تا سیستمی مناسب با فضای شما را تهیه کند، تعدادی از عناصر نیز به شکل حاضری در دسترس هستند که می توانید آنها را خریداری کرده و برای هوشمندسازی نور دکور خود استفاده کنید:


پنل نوری هوشمند Nanoleaf

برای ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون، Nanoleaf بهترین گزینه شماست. با این سیستم مدولار می‌توانید اشکال شش ضلعی، مثلثی و مینی مثلثی را با هم ترکیب کنید. قطعات به راحتی در کنار هم قرار می‌گیرند و نصب می‌شوند. اگر کمی وقت بگذارید، می‌توانید از میان طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها و جلوه‌های نوری در برنامه Nanoleaf، موارد مورد نظر خود را انتخاب کنید. برای مثال، برای مهمانی‌ها، ماژول ریتم داخلی خوب است که پانل‌ها را با حرکات شما همگام می‌کند. گزینه نور روز نیز برای روزهای تاریک زمستان عالی است. اگرچه می‌توانید جلوه‌ها و ترکیب رنگ‌های مورد نظر خود را برای ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون خود انتخاب کنید و یا بسازید، مرتبا گزینه‌های جدید نوری به این دستگاه اضافه می‌شود که شما می‌توانید از طریق اینترنت از آنها استفاده کنید. این پنل‌ها به مهمان‌ها خوشامد می‌گویند و آنها را می‌توان با دستورات صوتی دستیار Google کنترل کرد.


پنل نوری هوشمند Nanoleaf

از این میله‌های مدولار، نور بسیار رنگارنگ، روشن و پراکنده دریافت می‌کنید. نصب آنها نسبتاً آسان است و کاملاً بادوام هستند. برنامه Govee طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها را برای این عنصر ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون ارائه می‌دهد. این رنگ‌ها را می‌توانید در قسمت‌های‌های جداگانه نوارها اعمال کنید. همچنین این دستگاه، شامل برخی از افکت‌های دوست‌داشتنی مثل رنگین کمان و یک حالت واکنشی است که با موسیقی همگام می‌شود. Govee به شما امکان می‌دهد دکور صحنه‌های خود را بسازید. این دستگاه نیز می‌تواند با دستیار گوگل کنترل شود.


خطوط نانو برگ

این نورپردازی هوشمند مدولار، دارای اتصالات شش ضلعی است که با خطوطی به دیوار می‌چسبند تا آنها را با هر طرحی که دوست دارید به یکدیگر متصل کنید. Nanoleaf Lines نور را از پشت هر خط به دیوار پخش می‌کند، رنگ‌ها را پخش کرده و فضایی دوست‌داشتنی ایجاد می‌کند. حتی در صورت خاموش بودن، خطوط Lines بهتر از اکثر نورپردازی‌های هوشمند تزئینی به نظر می‌رسند، زیرا بر روی دیوار سایه می‌اندازند و زیبا به نظر می‌رسند. افکت نور روز، برای روشن‌کردن دفتر کار در روزهای ابری کسل‌کننده خیلی عالی است. از طرف دیگر، این عنصر ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون، برای کسانی که اهل بازی‌های یدیویی هستند، خیلی خوب است. اگر از برنامه Synapse استفاده ‌کنید، به شما امکان می‌دهد واکنش‌های نوری بی‌درنگ مانند قرمز چشمک زن هنگام تمام شدن مهمات را دریافت کنید.

نانولیف‌ها به لمس حساس نیستند، اما یکی از اضلاع شش ضلعی به عنوان یک واحد کنترل فیزیکی عمل می‌کند. شما یک کابل برق برای نصب آن خواهید داشت که البته پنهان کردن آن دشوار است. از آنجایی که لاین‌ها، نور را روی دیوار می‌پاشند، برای هر اتاقی مناسب نیستند. رنگ‌های تیره دیوار و کاغذ دیواری‌های پر نقش و نگار، بر ظاهر رنگ‌ها تأثیر می‌گذارد. پس بهتر است آنها را در اتاقی نصب کنید که دیوار آن سفید باشد.

فیلیپس، پیشگام ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون است که نوار نور هوشمند آن، یکی از گزینه‌های محبوب است. این نوار روشن می‌شود، رنگ‌های زیبایی تولید می‌کند و به راحتی با استفاده از برنامه Hue قابل تنظیم است. می‌توانید رنگ دقیقی که می‌خواهید یا رنگ سفید مورد نظر خود را پیدا کنید. همچنین برنامه Hue طیف وسیعی از رنگ‌های از پیش تنظیم‌شده را ارائه می‌دهد. شما می‌توانید حتی این نوار نور را قطعه قطعه کنید. کنترل نوار از راه دور، ادغام امکانات خانه هوشمند با این نوار و همگام‌سازی فیلم یا موسیقی با جعبه همگام‌سازی، از دیگر ویژگی‌های آن است. هر رنگی را که دوست دارید می‌توانید ذخیره کنید تا بعدا به آن دسترسی داشته باشید.


نوارهای نور LED Govee RGBIC Pro

اگر می‌خواهید یک نوار نور LED مقرون‌به‌صرفه برای نصب در یک فرورفتگی، پشت مبلمان یا جای دیگری که از دید پنهان باشد، استفاده کنید، نوار Govee یک گزینه مطمئن است. نصب آن آسان است و می‌توانید رنگ‌ها را بر اساس برنامه Govee و از بین طیف گسترده‌ای از افکت‌های متحرک انتخاب کنید یا خودتان بسازید. این نوار نور، همچنین می‌تواند با موسیقی همگام شود و دارای یک جعبه کنترل فیزیکی با دکمه روشن/خاموش، دکمه چرخه رنگ و یک دکمه برای همگام سازی موسیقی است.


طراحی سیستم روشنایی هوشمند

امروزه بسیاری از ساختمان‌های تجاری جدید، با در نظر گرفتن سیستم روشنایی اتوماتیک طراحی می‌شوند. با این حال، اکثر موارد طراحی سیستم روشنایی هوشمند، در ساختمان‌های قدیمی‌تر انجام می‌شوند که مایلند خود را به کنترل روشنایی در خانه هوشمند مجهز کنند. این موضوع می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند.

اگر سیستم روشنایی اتوماتیک ساختمان به سیستم مدیریت مرکزی ساختمان (BMS) متصل نباشد، نمی‌تواند داده‌های مربوط به سایر سیستم‌های ساختمان را به اشتراک بگذارد؛ به این معنی که مدیران ساختمان، فرصت‌های مهمی را برای بهینه‌سازی از دست می‌دهند.

سیستم روشنایی اتوماتیک قدیمی نیز به مرور زمان، نیاز به جدید‌شدن دارند. سیستمی که 5 سال پیش پیشرفته به نظر می‌رسید، ممکن است اکنون منسوخ شده باشد و نتواند قابلیت‌های پیشرفته مورد نیاز برای همگام‌شدن با بهترین مزایای طراحی سیستم روشنایی هوشمند را ارائه دهد. به عنوان مثال، سیستم‌های جدیدتر به شما امکان می‌دهند تا نور را در چندین ناحیه با توجه به چندین متغیر سفارشی کنید، درحالی‌که بسیاری از سیستم‌های قدیمی‌تر، فقط این کار را برای یک منطقه ارائه می‌دهند. این عملکرد محدود، شما را از رسیدن به بسیاری از مزایای کنترل روشنایی در خانه هوشمند باز می‌دارد.


مشکلات طراحی سیستم روشنایی هوشمند

یک سیستم روشنایی اتوماتیک راهی برای صرفه‌جویی در انرژی، کاهش هزینه‌ها و همچنین ارتقای آسایش، سلامت و ایمنی ساکنان ساختمان ارائه می‌دهد. با این حال، هر سیستم یکپارچه، چه برای روشنایی و چه برای سایر فرآیندهای خودکار، به معماری متفکر، پیمانکار توانا و گاهی اوقات نرم‌افزار سفارشی نیاز دارد. پیچیدگی و ماهیت دائماً در حال تغییر کنترل روشنایی در خانه هوشمند، به این معنی است که حرفه‌ای‌ها نه تنها به تجربه نیاز دارند، بلکه باید به طور مداوم در مورد پیشرفت‌های جدید در فناوری روشنایی و اتوماسیون ساختمان بیاموزند.

دو مورد از رایج‌ترین مشکلات سیستم‌های روشنایی هوشمند ساختمان عبارتند از:


نصب بد

نصاب‌های بی‌تجربه اغلب فاقد تخصص لازم برای پیکربندی صحیح سیستم‌ها و کنترل‌های روشنایی پیشرفته هستند. این می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند کار نکردن سنسورهای حرکت یا تنظیم نشدن صحیح تایمر شود. مانند یک موتور، سیستم روشنایی اتوماتیک یک ساختمان هوشمند، نیاز به تنظیم دقیق دارد و تنها زمانی که به درستی نصب شود، بیشترین کاربرد را خواهد داشت.


استفاده از LED

اگرچه LED یک گزینه کم مصرف است، گاهی اوقات می‌تواند با شبکه بی‌سیم ساختمان تداخل ایجاد کند. مشخص شده است که انواع خاصی از لامپ های LED که بسیاری از ساختمان‌های هوشمند مدرن برای برقراری ارتباط بین دستگاه‌ها و سیستم‌های مدیریت ساختمان به آن تکیه می‌کنند، با فرکانس‌های بی‌سیمی تداخل دارند. این موضوع می‌تواند به معنای این باشد که استفاده از LED در کنترل روشنایی در خانه هوشمند می‌تواند مشکلات زیادی را ایجاد کند. حتی ممکن است در این موارد به دستگاه‌هایی برای محافظت در برابر تداخل الکترومغناطیسی نیاز داشته باشید.


سیستم روشنایی اتوماتیک 

سیستم های روشنایی هوشمند ساختمان به سرعت رو به گسترش هستند. آنها در حال حاضر یکی از گزینه‌های عالی و مقرون‌به‌صرفه برای ساختمان‌های تجاری هستند و به سمت ساختمان‌های مسکونی در حال گسترش هستند. روشنایی هوشمند می‌تواند در مصرف برق صرفه‌جویی کند، راحتی را برای ساکنان به ارمغان بیاورند و علاوه بر آن ویژگی‌های منحصر به فرد دیگری را که چندان در ارتباط با روشنایی نیست در اختیار شما قرار دهند. همچنین، ساخت سیستم هوشمند روشنایی برای دکوراسیون یکی از پیشرفت‌های این صنعت است که می‌تواند به شکل شخصی‌سازی شده و یا با استفاده از عناصر و اجزای از پیش ساخته شده انجام گردد.همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالعه سیستم صوت هوشمند بپردازید.


روشنایی هوشمند

اگر در حال مطالعه این مقاله هستید، احتمالا در مورد کنترل روشنایی در خانه هوشمند کنجکاو هستید. خانه‎های هوشمند دارای امکانات جذاب و جدیدی هستند که هر کدام به نوبه خودشان می‎توانند مزایای زیادی را به‎همراه داشته باشند. سیستم روشنایی هوشمند یکی از انواع سیستم‎ها‎یی است که می‎تواند برای خانه‎های هوشمند مورد استفاده قرار گیرد. قابلیت‎های سیستم روشنایی اتوماتیک باعث شده تا این سیستم‎ها‎ به پای ثابت خانه‎ها‎ی هوشمند و مدرن تبدیل شوند. با ما همراه باشید تا با مزایای طراحی سیستم روشنایی هوشمند و قابلیت‎های سیستم روشنایی اتوماتیک آشنا شوید.

کنترل روشنایی در خانه هوشمند

کنترل روشنایی در خانه هوشمند می‎تواند مزایای زیادی را به‎همراه داشته باشد. یک خانه هوشمند با سیستم‎ها‎ی گرمایشی و سرمایشی هوشمند خودش، می‎تواند در صرفه‎جویی در انرژی عالی عمل کند؛ اما به غیر از سیستم‎ها‎ی گرمایشی و سرمایشی، سیستمهای روشنایی هوشمند خانه‎ها‎ نیز تاثیر زیادی روی کاهش هزینه‎ها‎ی برق و صرفه‎جویی در مصرف انرژی دارند. همین موضوع باعث شده تا کنترل روشنایی در خانه هوشمند اهمیت بسیار زیادی پیدا کند.
کنترل روشنایی در خانه هوشمند می‎تواند به کمک انواع سیستم روشنایی اتوماتیک انجام شود. این سیستم‎ها‎ از راه دور قابل کنترل هستند. بنابراین، حتی اگر از منزل خارج شده باشید، باز هم می‎توانید از سیستم روشنایی هوشمند برای کنترل وضعیت روشنایی خانه خودتان استفاده کنید. طراحی سیستم روشنایی هوشمند توسط شرکت‎ها‎ی مختلفی در حال انجام است. بنابراین، شما می‎توانید به‏لطف سیستم کنترل روشنایی در خانه هوشمند، روشنایی در این خانه‎ها‎ را بهبود ببخشید.طرح و منظر مفتخر است تا تمام اطلاعات مورد نیاز تاچ پنل آستروم را در اختیار شما قرار دهد.


سیستم روشنایی اتوماتیک

سیستم روشنایی اتوماتیک، همان سیستم روشنایی هوشمند است که می‎تواند جایگزین خوبی برای سیستم‎ها‎ی قدیمی‎روشنایی موجود در بازار باشد. طراحی سیستم روشنایی هوشمند و اتوماتیک به گونه‎ای انجام شده است که می‎توان با کمک دادن برنامه به این سیستم‎ها‎، میزان روشنایی هر یک از بخش‎ها‎ی خانه را به‎صورت اختصاصی کنترل کرد.
در واقع سیستم روشنایی هوشمند فقط یک سیستم روشنایی از راه دور نیست. این سیستم‎ها‎ می‎توانند نور کم یا زیاد را تشخیص دهند و به‎صورت اتوماتیک میزان نور موجود در خانه‎ها‎ را تنظیم کنند. طراحی سیستم روشنایی هوشمند به شما این امکان را می‎دهد تا بر اساس نیاز هر بخش از خانه، نور کافی داشته باشید. به‎طور مثال نوری که در آشپزخانه‎ها‎ مورد نیاز است با نوری که برای اتاق خواب مورد نیاز می‎باشد، کاملا متفاوت است. همچنین، این نور با کمک سیستم روشنایی اتوماتیک می‎تواند در بازه‎ها‎ی زمانی مختلف از روز تنظیم شود.


طراحی سیستم روشنایی هوشمند

با توجه به اهمیت کنترل روشنایی در خانه هوشمند، طراحی سیستم روشنایی هوشمند برای خانه‎ها‎ اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده است. سیستم روشنایی اتوماتیک یک سیستم بروز و جدید است که می‎تواند با عملکرد مناسب خودش، میزان نور مورد نیاز یک ساختمان را تنظیم کند. طراحی سیستم روشنایی هوشمند برای هر خانه و مکانی قابل انجام است. فقط لازم است که افراد انتظارات خود را برای داشتن یک سیستم روشنایی اتوماتیک در نظر داشته باشند و بر اساس آن‎ها‎، اقدام به کنترل روشنایی در خانه هوشمند کنند.
سیستم روشنایی اتوماتیک به واسطه نیاز کنترل روشنایی در خانه هوشمند طراحی شده است. در این مقاله در مورد طراحی سیستم روشنایی هوشمند و اهمیت آن صحبت کردیم. از جمله مزایای طراحی سیستم روشنایی هوشمند و اتوماتیک می‎توان به صرفه‎جویی در مصرف انرژی، شخصی سازی نور در خانه، ایجاد نورپردازی خیره‎کننده و … اشاره کرد. بنابراین، سیستم روشنایی اتوماتیک می‎تواند بهترین گزینه برای خانه‎ها‎ی مدرن و امروزی محسوب شود.



GET IN TOUCH

از ما مشاوره بگیرید