کنترل سیستم های صوتی و تصویری

کنترل سیستم های صوتی و تصویری


کنترل هوشمند سيستمهای صوتی و تصویری

در چند سال اخیر، سیستم صوتی و تصویری با سرعت زیادی در حال پیشرفت بوده‌اند و هر روز بر تعداد مدل‌ها و آپشن‌های دستگاه‌های صوتی و تصویری افزوده شده است. تلویزیون‌ها و ضبط صوت‌های قدیمی جای خود را به تکنولوژی‌های فلت و سینما خانوادگی داده‌اند و بر همین اساس، سطح انتظارات مشتریان امروز نسبت به این تجهیزات و کاربردها و ویژگی‌های آن‌ها در مراتب بسیار بالاتری قرار گرفته است. یکی از جدیدترین پیشرفت‌ها درسیستم صوتی سقفی خانگی ، ظهور تکنولوژی هوشمندسازی خانه و کنترل سیستم صوتی هوشمند و تصویری بوده است.

هوشمندسازی ساختمان فرآیندی است که در آن مدیریت و کنترل سیستم های صوتی و تصویری ،سیستم روشنایی و امنیتی و غیره، از طریق یک برنامه (نرم‌افزار) متمرکز انجام می‌شود. پروتکل‌های مختلفی برای هوشمندسازی ساختمان وجود دارد اما کارکرد نهایی همه آن‌ها، یکپارچه‌سازی و مدیریت از راه دور تجهیزات مختلف است. در این مطلب به هوشمندسازی ساختمان و نقش آن در کنترل سیستم های صوتی و تصویری می‌پردازیم.


امکانات هوشمند سازی و کنترل سیستم های صوتی و تصویری

هوشمندسازی و کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری ، امکاناتی مختلفی مثل فروش سیستم صوتی خانه هوشمند را در اختیار کاربران خانه‌های مسکونی، مراکز آموزشی و سالن‌های کنفرانس و غیره قرار می‌دهد. در ادامه تعدادی از مهم‌ترین این امکانات را معرفی می‌کنیم.


سیستم صوتی و تصویری

کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری به ریموت و سیم‌کشی نیاز ندارد

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در زمان استراحت در سالن یا اتاق خواب منزل خود، در زاویه مناسبی برای استفاده از کنترل تلویزیون یا سینما خانگی نبوده باشید و ناچارا از جای خود بلند شده و برای روشن یا خاموش کردن سیستم صوتی و تصویری یا کم و زیاد کردن صدای آن‌ها، به محل دیگری از خانه رفته باشید.

هوشمندسازی ساختمان و کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری این مشکل را به سادگی حل کرده است. با استفاده از یک سیستم صوتی یا تصویری هوشمند، فرقی نمی‌کند در کجای خانه باشید، کافی است گوشی همراه خود را بردارید و وارد اپلیکیشن مربوطه شوید تا بتوانید صفر تا صد تنظیمات سیستم صوتی و تصویری را تغییر دهید.

علاوه بر این، برای هوشمندسازی و کنترل هوشمند سیستم صوتی مرکزی خانه نیازی به سیم‌کشی‌های زیاد، و کابل‌های ارتباطی گوناگون و دست‌وپاگیر نیست. اغلب تجهیزات هوشمند این حوزه به صورت بی‌سیم تولید می‌شوند و برای نصب آن‌ها، تنها به یک کابل برق نیاز خواهید داشت.


کنترل سیستم های صوتی و تصویری به کمک دستیار صوتی هوشمند

اگر تجربه استفاده از دستیارهای صوتی مثل سیری و الکسا را داشته باشید می‌دانید که کنترل تجهیزات مختلف خانه به کمک یک دستیار صوتی هوشمند چقدر کارها را ساده‌تر و دلچسب‌تر می‌کند. یکی از قابلیت‌های هوشمندسازی و کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری ، اجرای فرمان‌های مختلف توسط یک دستیار صوتی است. به طور مثال، کافی است روی کاناپه دراز بکشید و از سیستم هوشمند بخواهید تلویزیون را روی حالت سینما قرار دهد.


یکپارچه‌سازی کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری با سایر سیستم‌های خانه

زمانی که از یک پروتکل هوشمند سازی برای خانه استفاده می‌کنید، در حقیقت تمام سیستم‌های خانه مانند سیستم روشنایی، سیستم سرمایش و گرمایش، کنترل سیستم های صوتی و تصویری و غیره را با یک زبان مشترک با یکدیگر مرتبط می‌سازید. بنابراین، هر یک از تجهیزات این سیستم‌ها با سایرین هماهنگ خواهد بود. به طور مثال، در زمان تاریک شدن هوا، چراغ‌ها به صورت خودکار روشن می‌شوند. یا در زمان تنظیم بلندگوها روی حالت سینما، نور فضا خود به خود کم می‌شود. برای کنترل این سیستم یکپارچه، نیازی به ریموت‌ها و پنل‌های جداگانه نیست و کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری و سایر سیستم‌ها، تنها با یک نرم‌افزار یا تاچ‌پنل صورت می‌گیرد.

امکان سناریو نویسی برای کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری

سناریو نویسی یکی از قابلیت‌های تمام سیستم‌های هوشمند و کنترل سیستم های صوتی و تصویری است. سناریو نویسی به این معناست که شما می‌توانید برای تنظیمات مختلف هر یک از دستگاه‌ها (و مجموعه آن‌ها) از قبل برنامه‌ریزی کنید و پس از آن، این دستگاه‌ها به صورت خودکار برنامه مورد نظر را ،با ترتیب تعیین شده، اجرا می‌کنند. به طور مثال، شما ممکن است سیستم روشنایی منزل خود را طوری برنامه‌ریزی کنید که با طلوع خورشید، چراغ‌های اتاق خواب را روشن کند، همزمان ممکن است برای سیستم صوتی آلارمی تعریف کنید و از سیستم تصویری بخواهید بلافاصله روشن شده و اخبار روزانه را نمایش دهد. برای اجرای تمام این موارد، کافی است این تنظیمات را در اپلیکیشن هوشمند خانه وارد کنید و با خیال راحت بخوابید.


کنترل سیستم های صوتی و تصویری

مزایای هوشمند سازی و کنترل سیستم های صوتی و تصویری

امکان گوش دادن به موسیقی یا پادکست در تمام بخش‌های خانه

بهره‌مندی از صدای شفاف و با کیفیت در کل فضای مورد نظر

امکان تغییر دادن تنظیمات عملکردی و کنترل سیستم صوتی و تصویری در هر زمان و مکانی (حتی زمانی که خارج از خانه هستید)

نصب آسان و کم هزینه، بدون نیاز به حضور متخصصان ماهر

قابلیت اتصال بلندگوهای مستر و کمکی به یکدیگر و به سیستم تصویری از طریق وای فای

قابلیت اتصال سیستم صوتی و تصویری به اینترنت

امکان کنترل میزان مصرف انرژی سیستم صوتی و تصویری

مدرن‌سازی دکوراسیون خانه

صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش‌های هزینه‌های مرتبط

امکان ایجاد هماهنگی میان تمام بلندگوهای مستر و کمکی، آمپلی‌فایر و ویدئو پروژکتور

عدم وجود کنترلر‌های تجهیزات صوتی و تصویری اضافه، به کمک تاچ‌پنل یا اپلیکیشن موبایل

امکان ذخیره‌سازی موزیک و فیلم بر روی سیستم صوتی و تصویری

قابلیت انتقال آرشیو فیلم و موزیک به سیستم صوتی و تصویری

قابلیت کاهش میزان نویز صدا تا نود درصد (پخش صدای واضح)

افزایش امنیت خانه با قابلیت پخش صدا از راه دور در زمان‌هایی که خانه خالی است


بهترین برندها برای کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری

برندهای مختلفی در زمینه هوشمندسازی و کنترل سیستم هوشمند برق ساختمان فعالیت می‌کنند. تعدادی از این برندها عبارتند از برند CONTROL4 که محصولاتی مانند سینما خانگی هوشمند، آمپلی‌فایر و بلندگو تولید می‌کند. سایر برندهای فعال در عرصه کنترل سیستم های صوتی و تصویری شامل برند riad , Yamaha , Truaudio, B&O , Focal , Bose , Denon هستند.

در این مطلب به کاربرد و مزایای هوشمندسازی و کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری پرداختیم. کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری بخش کوچکی از فرآیند هوشمند کردن ساختمان‌هاست و می‌تواند قدم اول برای بهره‌مند شدن از فواید پروتکل‌های هوشمندسازی ساختمان باشد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساختمان هوشمند و کنترل سیستم های صوتی و تصویری ، می‌توانید با شماره‌های موجود در وب‌سایت ما تماس بگیرید.


کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری و نکات آن

 پیشرفت تکنولوژی موجب بهره‌مندی از ابزارها و وسایل نوین و هوشمند شده است که زندگی را راحت‌تر می‌کنند. کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری هم یکی از این ابزارهای نوین است که استفاده از آن برای کاربران مزایای متعددی دارد. با خواندن این مطلب می‌توانید با ویژگی‌ها و مزایای کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری آشنا شوید.همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالعه سیستم برق هوشمند bms بپردازید.


مزایای کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری

کنترل هوشمند به سیستم‌هایی گفته می‌شود که امکان دسترسی کاربران را از طریق اپلیکیشن و یک ابزار هوشمند به سیستم صوتی و تصویری فراهم می‌کند. نصب کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری باعث می‌شود کاربران دسترسی آسان‌تری به سیستم‌های صوتی و تصویری داشته باشند و زندگی راحت‌تری را تجربه کنند.
بنابراین مزایای نصب کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری با مزایای زیر همراه است.


امکان کنترل از راه دور سیستم‌های صوتی و تصویری

یکی از مهم‌ترین مزایای کنترل هوشمند سیستم‌های صوتی و تصویری این است که محدودیت مکانی از بین می‌رود. یعنی شما می‌توانید در هر قسمتی از منزل یا محیط کار که هستید، با استفاده از کنترل هوشمند و لمس یک دکمه سیستم‌های صوتی و تصویری را روشن کنید و از پخش موسیقی یا پادکست در قسمت‌های مختلف لذت ببرید.
به طور مثال وقتی از خانه خارج می‌شوید و به خاطر می‌آورید که تلویزیون را خاموش نکرده‌اید، می‌توانید فقط با استفاده از یک ابزار هوشمند مانند گوشی یا تبلت از هر جایی که هستید، تلویزیون را خاموش کنید.
این اقدام علاوه بر اینکه موجب راحتی شما می‌شود، از مصرف بیهوده انرژی هم جلوگیری می‌کند. زیرا در صورتی که سیستم صوتی و تصویری تا زمان برگشت شما به منزل روشن بماند، انرژی الکتریکی مصرف می‌کند و شما مجبور به پرداخت هزینه بیشتر می‌شود.
پس اگر می‌خواهید هزینه‌های مصرف انرژی را کاهش دهید و زندگی راحت‌تری را تجربه کنید، بهتر است از کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری استفاده کنید.


قابلیت اتصال کنترل هوشمند به سایر ابزارهای هوشمند

یکی از ویژگی‌های مطلوب کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری این است که می‌توان آن را به سایر ابزارهای هوشمند در محیط متصل کرد. مثلا می‌توانید سیستم روشنایی هوشمند و سیستم صوتی و تصویری هوشمند را به هم وصل کنید تا وقتی وارد محیط می‌شوید و چراغ‌ها روشن می‌شوند، به صورت خودکار آهنگی هم در محیط پخش شود.


عدم نیاز به سیم‌کشی داخلی

برخی از افراد برای نصب کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری نگران وقت و هزینه مورد نیاز برای سیم‌کشی داخلی هستند. اما واقعیت این است که کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری نیازی به سیم‌کشی داخلی ندارد و کاربر می‌تواند اطمینان داشته باشد که سیستم‌های صوتی و تصویری دور از چشم هستند.
برای جایگذاری سیستم‌های صوتی و تصویری می‌توانید از بلندگوهای بلوتوثی یا تقویت‌کننده‌های وای فای در قسمت‌های مختلف استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی: طراحی خانه هوشمند

عدم کاهش کیفیت صدا و تصویر

یکی دیگر از نگرانی‌های کاربران برای استفاده از کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری این است که کنترل هوشمند سیستم‌های صوتی و تصویری کیفیت صدا یا تصویر را تحت تاثیر قرار دهد. اما در واقع هوشمند سازی هیچ تاثیری در کیفیت صدا و تصویر ندارد.
هوشمندسازی اقدامی نوین در منزل یا محیط کار است که موجب تجربه کاربری بهتر و زندگی آسوده‌تر می‌شود. این مطلب راهنمای کاملی درباره مزایای استفاده از کنترل هوشمند سیستمهای صوتی و تصویری است.



GET IN TOUCH

از ما مشاوره بگیرید